torstai 13. maaliskuuta 2014

Populäärimusiikkia Tanskanmaalta

Pari päivää sitten kirjoitin postauksessani Lykke Li:stä. Tanskan oma "Lykke Li" , eli Karen Marie Ørsted taas ehti saada oman debyyttilevynsä 'No Mythologies to Follow' ulos jo aiemmin. Virallinen julkaisupäivä oli maanantaina, ja isommilla artisteilla levyt yleensä saa heti jo Spotifystä, kuten nytkin.

Itselleni artisti on suhteellisen tuore löytö, kuulin tuon 'Say You'll Be There' kappaleesta tehdyn coverin ensimmäisenä vasta muutama viikko sitten. Aika jäätävä veto ajatustasolla, mutta lopputulos onkin varsin mainio. Itse asiassa tämä uusioversio on aivan he-le-ve-tin hyvä, ja piti jopa luntata, että oliko se todella Spice Girlsiä :)

Tuota coveria ei tosin levyltä löydy, mutta hyviä ovat muutkin biisit. Olen ehtinyt kuunnella uunituoreen levyn nyt kolmesti, ja vaikka nimitinkin Karenia leikkimielisesti Lykke Liksi, niin kyllä tuolta levyltä itseasiassa jopa hieman yhtäläisyyksiäkin löytyy :) MØ:n musiikkigenre liikkuu pääpiirteittäin juuri mun mukavuusalueellani, ja muutamasta biisistä tulee itseasiassa hieman mieleen myös Mr Little Jeans sekä Lana Del Rey, tullee soimaan paljon indiediskoissa. Tälläisellä musiikilla mua on helppo miellyttää, tykkään lähes varauksetta! Levyn kantta klikkaamalla Spotifyyn, ja Spotifyttömille muutama musiikkivideo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.