keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Naurua viikkoon

Stand up-invaasio pyyhkii yli Suomen niemen tällä viikolla ja erityisen hyvin pyyhkii juuri Tampereella. Meillä alkavat täällä huomenna nimittäin vuosittaiset Tampereen tomaatit stand up-festivaalit. Kolmen päivän ajan kaupunki on täynnä Suomen tunnetuimpia, ja myös vähemmän tunnettuja stand up-koomikoita, ja esityksiä on eri puolilla useita joka päivä. Katso tarkemmat esiintyjät, ajat ja lippujen hinnat Tomaatteja! Tomaatteja! nettisivulta.

Näiden esityksien lisäksi tänään lähtevät Turusta koko maata valloittamaan Zaanin kanssa Islannista Saako tälle edes nauraa? sarjakuvilla maailmanmaineeseen noussut Hugleikur Dagsson, sekä Islannin parhaaksi koomikoksi ylistetty Ari Eldjárn. Miehet esiintyvät joka päivä eri kaupungissa, huomenna siis Tampereella, perjantaina Oulussa, lauantaina Jyväskylässä, ja kiertue päättyy sunnuntaina Helsinkiin.

Itse tein viime hetken päätöksen eilen, ja ostin lipun tuohon huomisen esitykseen Yo-talolla. Hugleikurin kuva on otettu Yo-talon nettisivulta.

Naurua riittää kyllä kotiinkin asti, sillä tilasin tuossa jokin aika sitten myös Sami Hedbergin molemmat Kokovartalomiehet DVD:llä. Levyt tulivat viime viikolla ja yksi on jo katsottuna :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.