maanantai 28. maaliskuuta 2016

Wolt laajensi Tampereella

Alkuvuodesta Wolt ja Foodora molemmat rantautuivat vihdoin Tampereelle. Kyseessä on siis pääsääntöisesti kännykän kautta käytettävä sovellus, jonka avulla voi tilata ruokaa useista ravintoloista kotiinkuljetettuna. Foodora toimii myös tietokoneen kautta selaimella. Homma toimii ainakin testaamani Woltin osalta siten, että tunnuksen luotuani syötin osoitetietoni, ja korttitietoni järjestelmään, jonka jälkeen tilaaminen onnistui käytännössä muutamalla painalluksella.

Alkuun kuljetusalueen rajat eivät aivan yltäneet omalle asuinalueelleni, mutta muutama viikko sitten huomasin Foodoran kuljettajan omalla pihalla, ja aloin tutkia asiaa uudelleen. Samalla selvisi, että molemmat palvelut olivat jo laajentaneet melko nopeasti toimitusaluettaan, ja tilaus onnistuisi.

Kesti kuitenkin tähän saakka, että sain aikaiseksi tätä kokeilla. Saavuin hetken aiemmin kotiin kylläkin rautatieasemalta, johon päättyi reilun viikon mittainen talvilomani Helsingissä, Tukholmassa ja Hankasalmella. Mukana oli kuitenkin rinkka, putkikassi ja kangaskassi, joiden kanssa ravintolaan meno ei houkuttanut. Niinpä heti kotiin päästyäni pistin Woltin laulamaan, ja kokeilin tehdä tilauksen Classic American Dineriin.

kaikki meni mainiosti, ja odotteluaikakin oli lyhyempi, mitä yleensä esimerkiksi pitsaa tilatessa. En aivan tarkkaa toimituksen kestoa laskenut, mutta sovellus arvioi sen 37 minuuttiin ennen tilausta, ja sen etenemistä pystyy seuraamaan kännykän ruudulta reaaliajassa. Ensimmäinen 25 minuuttia meni ruuan valmistukseen, ja tämän jälkeen kartalla näkyvä autokuvake lähti kulkemaan kohti asiakasta, eli minua. Luultavasti aika oli kuitenkin melko hyvin tuon luvatun puitteissa. Ainoa miinus tulee siitä, että ruoka oli valitettavasti jo hieman jäähtynyttä. Tämä ongelma tosin koskee yleensä kaikkia kotiinkuljetettuja ruokia, eikä ole vain Woltin ongelma. Omasta mielestäni asiakas ei edes voi odottaa saavansa täysin samanlaista annosta eteensä, kuin jos menisi ravintolaan istumaan. Itse olin todella tyytyväinen tähän palveluun, ja sen helppouteen. Kunhan vain Maka Sushi tai Hook ovat seuraavalla kerralla tilatessani avoinna, tuskin maltan odottaa sinne saakka!

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Woltiin, syötä koodi JOONASV rekisteröityessäsi, ja siten me molemmat, sinä ja minä, saamme 5€ käyttörahaa seuraavaa tilaustamme varten. Melkoista verkostomarkkinointia, mutta mikäs siinä kun homma toimii ja kuka nyt ilmaisesta kieltäytyisi? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.