lauantai 4. tammikuuta 2014

Kaikuvien puiden metsässä

No niin! Ei mennyt kauaa tuosta vuoden ekasta postauksesta, jossa kerroin odottavani Delay Treesin ensi perjantaina ilmestyvää albumia. Perkeleen Rosvot piru vie tarjoavat sen ennakkokuunteluun TÄÄLLÄ. Hyvä juttu!

Ja aijettä mikä levy! 'Perfect Heartache' toki kuuluu levyn kärkeen, mutta hitto vie miten hyvältä se muutenkin kuulostaa! Pari kertaa olen sen vasta ehtinyt kuunnella läpi, ja sieltä löytyy sekä menevämpää, että myös sitä rauhallista matskua. Ai hemmetti että tykkään tuosta äänimaailmasta. Mutta etenkin nopeampitempoisemmat, heleä 'Fireworks', tummasti rokkaava 'Steady' ja jäätävän kaunis 'The Howl' räjäyttivät pankin.

'Woods' ja uhkean mahtipontinen, levyn lopettava 'The Atlantic' ovat biisien rauhallisimmasta päästä. Tavattoman kaunista unelmointimusiikkia joka toimii erityisesti kahden jälkeen yöllä (ensikuuntelun ajankohtana). On tästä bändistä kyllä kuoriutunut parissa vuodessa melkoinen orkesteri. Lähinnä mulle tuli noista rauhallisemmista biiseistä mieleen NEØV. Vahva haastaja genressään, mutta onneksi molemmille on tässä maassa tilaa.

Asiasta toiseen, mutta musiikin parissa pysyen. YLE Teema näyttää huomenna ja maanantaina kaksiosaisen livekoosteen viime kesän Flow Festivalilta. Molempien esitysajat ovat 21.20 mutta näkee ne myöskin Areenasta, vaikkapa jo etukäteen. Yle-verolle vastinetta, sekin taas nousi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.