maanantai 20. toukokuuta 2013

Juhlavuoden kuvia

Jääkiekon mm-kilpailut on nyt siis peitelty tältä vuodelta, ja vaikka eilisessä pronssipelissä nähtiin pari toinen toistaan hienompaa maalia, niin sama sijoitus kuin viime vuonnakin meille jäi saaliiksi. Harmi kyllä Sveitsin lento tyssäsi finaalipeliin, olisin mestaruuden mielellään heille suonut. Nyt taas saa jääkiekko jäädä tässä blogissa taka-alalle ennen ensi vuoden talviolympialaisia.

Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä elokuviin katsomaan ensi-iltaan tullut 'Kultahattu', perjantaina onkin jo Roosterin synttärit, lauantaina kavereiden muutto ja Museoiden Yö. Siinäpä menoja kerrakseen. Tänään alkavat myös Roosterissa jokakesäiset 'Reggaeta & Makkaraa' illat, säävarauksella. Lisäksi meillä on firman tyky-päivä perjantaina, eli tästä on tulossa myös töiden osalta tynkäviikko. Kelpaa!

Postailin tästä National Geographicin juhlavuoden blogista reilu kuukausi sitten, ja olen seurannut sitä itse siitä lähtien. Koska sinne on jälleen tullut huima määrä upeita kuvia, en millään malttanut olla päivittelemättä taas tännekin suosikkikuviani viimeisen kuukauden ajalta. Tässä niistä muutamia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.