sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Herkkujen äärellä

Tää viikonloppu on kyllä mennyt sellaisen herkuttelun parissa että ei paremmasta väliä. Perjantaina tehtiin ehkä parasta pitsaa mitä koskaan olen onnistunut tekemään. Osasyynä saattoi olla pellillistä kohti laitettu puoli kiloa goudaa :P~En ollut aiemmin kokeillut käyttää goudaa pitsassa ja ai että se sopikin hyvin. Muuten täytteenä oli jauhelihaa, paprikaa ja tomaattia. Vesi tulee vieläkin kielelle kun mietin perjantaita, vaikka loistavat safkat eilenkin firman pikkujouluissa oli ja tänäänkin on vielä tarkoitus tehdä kasvishampurilaista ruuaksi.

Työkaveri oli alottelemassa eilen ennen pikkujouluja mun luona ja täältä mentiin Paapan kapakan kautta bileisiin. Ruoka oli tosiaan jälleen takuuhyvää, juustotarjotin tietenkin multa eniten vei kielen mennessään, mutta muutenkin safka kelpasi. Illalla lähdin jo ennen kymmentä kotiin sillä mua ei jatkot niin napanneet. Ehtihän tuossakin ajassa jo ihan tarpeeksi juoda. Viihdyin edes noin kauan koska bändi soitteli tällä kertaa muutakin kuin iskelmää, mm. Tehosekoitinta!Tänään kävin aamupäivästä katsastamassa kirpputoritapahtuman Dream Hostellilla, mutta ei siellä mulle varsinaisesti mitään kiinnostavaa ollut. Naisille oli aika hyvin tarjontaa ja ensisijaisesti tuo olikin mulle vain oiva tapa käydä tutustumassa paikkaan muuten. Mä olen aika snobi sen suhteen millaista majoitusta vaadin esimerkiksi reissun päällä, on tullut totuttua liian hyvään kun on pääasiassa majoittunut Skandinaviassa ja Virossa hotelleissa. Jos vain kaikki hostellit olisivat tuon tasoisia, voisin hyvin kuitenkin harkita hostellia ulkomaillakin tulevaisuudessa.

Dream Hostelissa yksityishuoneet ovat hieman kalliihkot jos vertaa kaupungin muuhun budjettihotellitarjontaan, mutta jos ottaa yhteishuoneen tai tulee isommalla porukalla kaupunkiin niin erittäin tasokkaasti tuolla majoittuu. Yleiset tilat olivat todella viihtyisät ja sijainti on todella keskeinen. Voisin kuitenkin helposti kuvitella, että vaikka esimerkiksi Omena-hotellit ovat vielä keskeisemmällä paikalla, aika moni pitää tuollaisen hostellin avoimesta ilmapiiristä ja valitsee hostellin mielellään.Koska en löytänyt mitään vaatetta tai tavaraa itselleni, tyydyin jäämään vain kahville. Tapahtumassa kahvitusta järjesti Kahvila Valo sekä Ravintola Kahvilla. Suklaakakku oli todella mehevää ja herkullista.

Ensi viikolla on kaikkea pientä kivaa vaihtelua luvassa, ja sitä seuraavalla viikolla onkin jo lähtö Tukholmaan. Näistä lisää lähempänä, mutta erityisesti matkaa odotan jo innolla. Sain myös järjestettyä taas Canonilta lainaan kameraa reissuun ja se tuleekin jo ensi viikon lopulla. Tällä kertaa kyseessä on todella lupaavan oloinen PowerShot SX50 järisyttävällä 50x zoomilla ja tiettävästi hyvillä hämäräkuvausominaisuuksilla varustettuna. Tuskin maltan odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.