perjantai 30. marraskuuta 2012

Super Size Me

Eilen oli todellinen Superpäivä, olis ollut leffateattereissakin mutta mitään tosi kiinnostavaa ei pyörinyt, joten mentiin kaverin kanssa syömään ja kahville.

Kaikki oli normaalia isompaa mun torstaissa, alkaen uudesta lääkemäärästä. Lääkäri soitti mulle viimeisimpien verikokeiden tuloksista ja suositteli nostamaan takaisin tuplaksi, eli päiväannos on taas 10mg karbimatsolia. Todennäköisesti myös musta tulee superkokoinen taas pikkuhiljaa, ellen malta rauhoittaa tätä herkuttelua :)

Flamessa sai vielä tähän kuun loppuun saakka kaksi samanlaista ruokaa yhden hinnalla. Niinpä piti testata muhkea "Elvis Style" Memphis Burger. Olin aivan varma että en jaksa syödä 450g lihaa lisukkeineen yhdeltä seisomalta, mutta yllättävän hyvin se uppos :) Burgerissa on tosiaan kolme pihviä, omani otin tietysti mediumina vaikka jauhelihassa kypsyydellä ei aivan samanlaista merkitystä olekaan kuin vaikkapa sisäfileessä. Angus-härän liha on kyllä ehdottomasti maukasta ja tekee Flamen pihveistä parempia kuin useammissa paikoissa. Muuten burgeri ja ranskalaiset olivat aika kuivaa syötävää.

Helvetin täynnähän mä olin tietenkin, mutta jotta jättikokoa ei olisi ollut tarpeeksi, käytiin vielä jälkkärikahvilla Europassa. Siellä valitsin Latte Granden, eli tuopillisen lattea jossa on triplaespresso!Jo menomatkalla ravintolaan Keskustorille oli rakennettu Metsäkeskuksen, Suomen mielenterveysseuran ja Aamulehden toimesta huikea "installaatio", nimittäin 400 jätkänkynttilää. Tapahtuma liittyy nuorten ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön kuuluvaan Hyvän mielen metsäkävely-hankkeeseen.

Rakastan palavan puun tuoksua, osittain syy miksi tietysti viihdyn takan ja kaminankin äärellä niin hyvin, ja kun 400 pölliä palaa, voitte kuvitella sitä savun tuoksua keskustassa. Nuuskis ja nam!

En muuten muistanut mainita, että tilasin jo tällä viikolla pari vanhempaa Singstar-levyä jo ennakkolahjana itselleni Amazonista. Rocks! ja Motown-levyt puuttuivat mun kokoelmasta entuudestaan ja kummallakin on melkoisia helmiä biiseiksi!

Postasin viime viikolla Hardfloorin Mory Kante-remiksin tänne, mutta nyt bongasin todella tiukan uuden tanssiversion tuosta 80-luvun hitistä. Tää toimii, kun kuulisin tän tanssilattialla, menisin pähkinöiksi :)Tänään uuden lainakameran olis tarkoitus tulla töihin, joten jos vain ulkona on kuvauksellista ilmaa, sen parissa vierähtää varmaan jokunen tovi. Illalla ajattelin myös käydä ennakkoon ainakin vähän katselemassa joululahjoja. Itsellä ei kyllä ole minkäänlaisia joulusuunnitelmia tiedossa, joulu yksin ihan omissa oloissa on ollut lievä pelko jo parin vuoden ajan mutta aiemmin olen tältä kohtalolta toistaiseksi vielä onnistunut välttymään :)

Muuten ihan rauhallinen kotiviikonloppu on tiedossa, siitäkin huolimatta että lauantaina olisi ollut Carlingsin Vip-ilta ja Hang The Dj!. Sitä paitsi sääennuste lupaa jopa lähemmäs -15 astetta sunnuntaille ja mieluummin ostelen muutenkin vaatteet sitten vasta Tukholmasta, jos jostain. Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.