perjantai 23. marraskuuta 2012

Viiksiä ja vanhojen muistelua

Eilen tuli tasan kolme viikkoa Movemberia täyteen. Mun karvankasvuni ei kuukaudessakaan mitenkään hirveästi hoitoa vaadi, kunhan muistaa parin päivän välein vähän sänkeä ajella. Nyt kuitenkin alkaa voida sanoa että on ihan rehdit puikot kasvanu tohon nenän alle.

Ja vielä ehtii kasvaa pikkasen lisää koska kuun vaihteeseen on vielä reilu viikko, jatko riippuu sitten ihan siitä, mitä mieltä oon ens viikolla. Jos en olis ehtinyt fiilistellä parrankasvatusta juuri ennen Movemberia, olisin ehdottoman varmasti jatkanu viiksien kanssa pidempään. Nyt mielessä vähän kutittelee ajatus antaa parran kasvaa heti. Mut on ne silti nätit :)


Säät on olleet aika mahtavan lämpimät vuodenaikaan nähden viime aikoina, eikä ensilumen sulamisen jälkeen ole kauhean syksyiseltä tuntunut. Nyt taitaa kuitenkin olla niin että viikon taitteen jälkeen se talvi alkaa sieltä tulla, vielä on voinu painaa ihan syystakilla ilman tuskia.

Haikealla fiiliksellä tämänkin vuodenajan jättää taakse ja katselinkin tänään kuvakansioitani muistellen viime kesää. Tässä joitain otoksia sieltä. Menispä talvi nyt nopeasti niin että mun lempivuodenaikani vois taas tulla takaisin!Kesän muistelu alkoi jo heti eilen aamusta tuon SMC Hoodratsin videon ansiosta. Se kun on kuvattu pelkästään Pispalassa, ja moni otos mm. Kolkoksella ja Tulitikkutehtaalla, joissa itsekin kävin kiertelemässä viime kesänä. Hyviä muistoja ja tietenkin jotain muutakin kesästä jäi käteen.

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Sulle käy nuo viikset kyllä hyvin! Muutama kaveri on jättänyt jo leikin kesken, koska meni turhan härskiksi jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :) Mä en viittiny kunnon Günthereita tällä kertaa kasvattaa. Onhan niitäkin nähty, eikä pelkästän Movemberina. Kyllä perinteiset puikot silti toimii parhaiten omastakin mielestä ;)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.