torstai 8. joulukuuta 2011

Tiivistelmiä flunssan keskeltä

Kiireet ja flunssa on hiukan verottaneet kirjoittelua tällä viikolla, mutta paljon on kuitenkin tapahtunut.

Vaikka olo ei parantunut lainkaan lepäilemällä maanantain ja tiistain, menin eilenkin töihin ja olen jälleen lähdössä. Kuumetta ei kuitenkaan oo ollut, ainoastaan pää on tukossa ja kipeä. Itsellä kun tuppaa usein menemään korviin tulehduksetkin. Niin, lastentauti yli kolmekymppisenä... :)

Tämä pikkujoulukausi on eittämättä melkoista hurlumheitä. Eilen oli Amarillon ja Kustaa III:n pikkujoulut jossa tuli käytyä hetki istumassa, ensin käytyäni pikaisesti pyörähtämässä K:ssa. Meno oli yllättävän vaisua, siitäkin huolimatta että bändiksi oli buukattu Reginan Vangit. No, ei mene oikein omaan suosikkikategoriaan yleensäkään nämä ns. bilebändit. Niille ketkä tuollaisesta tykkäävät, meno näytti maistuvan. Ruoka oli myös hieman pettymys Europan pikkujoulutarjoilujen jälkeen, perinteistä jouluruokaa joista suurinta osaa en muutenkaan edes jouluna välitä syödä.

Seuraavaksi onkin sitten vuorossa Jack The Roosterin pikkujoulut ensi viikolla, jotka taitavat olla itselleni vuoden viimeiset pikkujoulut. Roosterista on syytä odottaa myöskin paljon, sillä ruokahan siellä on mitä loistavinta muutenkin ja paikka ernomasen viihtysä! ;)

Tällä viikolla oli tarkoitus vielä järjestää luonani Singstar-ilta ystävilleni, mutta jouduin perumaan itse ne kokonaan useiden osanottajien peruttua oman tulonsa. Harmillista, sillä itseäni kyllä olisi laulattanut :) Lauantaina pääsen pitkästä aikaa parturiin värjättäväksi, katsotaan minkä näköinen mies sieltä tulee takaisin, mallia en aio merkittävästi muuttaa mutta ajattelin hieman tummempaa väriä tällä kertaa.

Isoin asia elämässäni kuitenkin on tällä hetkellä rakkaus, elämääni on tullut jälleen valoa ja onnea. Aloimme nimittäin seurustelemaan naisen kanssa jota olen tapaillut. Onnea meille, eikä jouluakaan joudu olemaan yksin :) Hellyys, läheisyys ja toisesta välittäminen ja toisen huomioiminen ovat asioita joiden merkitys on valtava tiellä onnellisuuteen. Varsinkin kun ne tulevat yhtäläisesti molemmilta sydämestä, silloin kaikki on niin luonnollista ja helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.