maanantai 5. joulukuuta 2011

SemmostaNäinhän se menee että kun on vapaapäivä seuraavana päivänä, tautia pukkaa. En välttämättä olisi halunnutkaan lähteä kaupungille baareihin riekkumaan itsenäisyyspäivän aattona mutta mieluusti olisin ollut kuitenkin niin täysissä sielun ja ruumiin voimissa kuin mulle on suotu.

Aamu osoitti kuitenkin toisin ja kurkku on ollut karhea koko päivän, onneksi Burana, Strepsils ja lämmin mustaherukkamehu lievittävät oloa. Jos olisin todella kovasti kipeä, en kai olisi jaksanut poseerata kameralle :) Mutta reilun tunnin päiväunet peiton alla sohvalla auttavat myös. Sopivaa viihdettä tautiseen päivään on mm. Kummeli sekä Anthony Bourdain maailmalla.

Vapaamuotoisesti itse kyhätyt chili-juusto-ranskalaiset olivat myös oivaa lohturuokaa. Maustoin ranskalaiset ensin yrttisuolalla ja chilijauheella, laitoin uuniin ja lopuksi kuorrutin koko komeuden juustoraastella, pyöräyttelin sekaisin ja söin Blair'sin After Death-kastikkeen kanssa. Viimeistään nyt aukesivat kaikki röörit.

Tälläinen tuli vastaan, ja oli oikeastaan se varsinainen syy tehdä koko postaus. Oli jotenkin vain niin loistava kuva :)

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.