torstai 1. joulukuuta 2011

Café Europan pikkujoulut

Harmi että mitään kuvamateriaalia ei tullut napsittua, kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan, mutta tulin tunti sitten kotiin Café Europan pikkujouluista.

Jo sisäänpääsyä odotellessamme kuolasin ikkunan läpi jokaisessa pöydässä olevasta omasta juustolautasesta. Pöytiin oli kasattu aimo keko toinen toistaan mainiompia juustoja. Oli manchegoa, brietä, sinihomejuustoa ja tuorejuustoa sekä taikinatikkuja ja suolakeksejä, marinoituja oliiveja ja valkosipuleita, savulohi- ja savuporotahnalla täytettyjä ruissipsejä sekä monenlaisia muita makeita ja suolaisia leivonnaisia. Olin seitsemännessä taivaassa, söin vain ja söin lisää. Seuralaiseni ei välttämättä alkuun arvostanut sitä, että jäi selvästi toissijaiseksi minun ahmiessani ahneesti juustoja :)

Juomapuolesta oli huolehdittu tarjoamalla glögiskumppaa, joka oli todella hyvää siitä huolimatta miten irvokkaalta se kuulostaa. Skumppaa ja glögiä oli ilmeisesti sekoitettu 50/50 suhteella ja se toimi hienosti. Baarista sai myös hakea mietoja alkoholijuomia ilman veloitusta. Voin kertoa, että oli yksi parhaista pikkujouluista joita olen viettänyt koskaan.

Tulipa myös tavattua ohimennen baaritiskillä White Trash Diseasen Nata.

Ai niin, ja ennen pikkujouluja ostin mm. uuden niittivyön ja uuden kuorintaveitsen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.