tiistai 13. joulukuuta 2011

Joululahjat

Kävin töitten jälkeen pyörähtämässä Ikeassa hakemassa hiukan paketointitarvikkeita. Miten loistava ratkaisu nuo Yrsnö-laatikot ovatkaan tälläiselle aivan avuttomalle paketoijalle :) Jos olette koskaan saaneet minulta lahjoja, tiedätte kyllä mitä tarkoitan, ne todella näyttävät itse paketoiduilta. Toisin sanoen, en osaa paketoida!Nyt sen sijaan ei joudu lahjan ulkonäköä häpeämään :) Ehdin paketoida pari lahjaa ennen kuin pitäisi vielä lähteä keskustaan lataamaan bussikortti ja istumaan iltaa Café Europaan. Olen toki menossa sinne huomennakin, mutta koska en voi kyllästyä paikkaan, menen mielelläni :) Pidätte mua varmasti hulluna, mutta viihtyisämpää illanviettopaikkaa ei Tampereella ole. Peleineen kaikkineen varsin loistava kahvila.

Kotiin tultuani bongasin Zebra and Snaken Facebook-sivulta linkin heidän uuteen biisiinsä 'Burden'. Aivan mieletön raita, kuunnelkaa ihmeessä! Olen pitänyt aiemmistakin biiseistä todella paljon ja kävin lokakuussa katsomassa heidän Lost In Music-keikkansa Doriksessa. Mielestäni on todella hienoa että Suomesta tulee niin runsaasti nykyään hyviä indieartisteja.

Tällä viikolla iPodissa on sen sijaan soinut pääasiassa tanssipoppi, loistava Swedish House Mafian 'Until One'. Siinä hyvä esimerkki jälleen levystä joka todella pistää puntit tutisemaan. Kaikkien näiden biisien lisäksi Ikean matkaa siivittivät mm. seuraavat biisit (koska pääsee taas tanssimaan? En malta odottaa!) O_oLisäksi ehti soida vielä tämä Mord Fustangin biisi. Ensimmäisen kerran kuulin sen kesällä Volumessa ja menin välittömästi pähkinöiksi. Järrrjetön tanssijyrä, pakko melkein kehua vuoden parhaaksi tanssiraidaksi.Mutta nyt lähden kohti kaupunkia. Mustavalkoinen lookki tänään mahdollistaa mustavalkokuvan :)Huivi: Jack & Jones
Neule: STC Denim, Stockmann
Housut: Dr. Denim, Carlings

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.