torstai 8. joulukuuta 2011

J01.0 - akuutti poskiontelotulehdus

Flunssa jatkuu ja kaatoi petiin sittenkin. Töissä olin sen verran tukossa jo toista päivää että katsoin parhaaksi käydä hakemassa lääkkeet vaivaan ja levätä viikonlopun. Nyt olen linnoittautunut neljän seinän sisään rommin, juustonaksujen ja sipsien kanssa, eikä tarkoituksenakaan ole poistua täältä ennen huomista iltaa. Onneksi ihana naapurini toi mulle kaupasta maitoa ja kuohukermaa jotta saan tehtyä rommikaakaota :)

Mutta nyt vain lepoa ja vain lepoa, lääkkeet pirut vain maksoivat lähemmäs 50 euroa, siitäkin huolimatta että osan niistä korvaa työpaikan sairaskassa. Aamulla töihin lähtiessä vielä hymyilytti, nyt olo on apeampi tuolla loskassa Consseilla tarpoessa sukat läpimärkänä. Tekee hyvää tälle taudille.Pipo: Urban Excess
Huppari: Carlings
Takki: H&M
Kassi: Moi Moi Barcelona
Housut: H&M
Kengät: Converse

Tänään on iPodissa soinut sekä työ- että lääkärireissun ajan suomipunkkia vuosilta 1978-2001. Suomalaisista bändeistä Ratsia ja Lama ovat varmasti lempipunkbändejäni, tietysti Pelle Miljoonaa on tullut ehkä määrällisesti eniten kuunneltua läpi historian. Tältä kokoelmalta kuitenkin poimin muutaman muun tuntemattomamman suosikkibiisini teille tähän tärppinä.

Kiehautin kattilassa maitoa, lurautin neljä senttilitraa Negrita-rommia ja kasasin päälle aidosta kuohukermasta tehtyä kermavaahtoa. Elämä on hetken paremmin.Pari joululahjaa tulin myöskin hankkineeksi tänään naiselleni. Itselleni tilasin vihdoin vuosia tahtomani Twin Peaks dvd-boksin kun se oli nyt melkein puoleen hintaan. Twin Peaks on ylivoimaisesti yksi kaikkien aikojen parhaista tv-sarjoista.

Mutta antakaa anteeks, meen takaisin sohvalle levyttään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.