lauantai 30. elokuuta 2014

Hampurilainen on pihvi

Käytiin lomalla myös syömässä uudestaan Aussie Barissa, nyt lounasaikaan. Tilanteen teki kuitenkin erityisen juhlavaksi ja hienoksi se, että ruokaseurana oli toinen armoitettu hampurilaisfani, eli Blogi hampurilaisista -blogin pitäjä Samu, joka oli käymässä Suomessa lomallaan. Lisäksi seurassamme oli Samun kauniimpi puolisko.

Kyseessä olikin siis tälläinen hampurilaisfanaatikkojen visaisten päiden yhteenlyönti ja varsinaisen yksityiskohtaisemman arvostelun voittekin lukea tuolta Samun blogista. Linkki sinne löytyy TÄÄLTÄ! Tämä postaus on vähän venähtänyt, koska julkistaminen odotteli sitä että Samu saa bloginsa päivitettyä.

Sen verran voin kuitenkin täälläkin mainita, että pöytään tilattiin Kiwi (Works), paikan erikoisuus Kangaroo sekä Chicken Bacon & Avo Burgerit. Sain myös vahvistuksen sille, että kengurun liha tuolla todellakin on 100% kengurua, eikä mitään feikkiä. Lihan maahantuonti hoidetaan itse, joten tavara on taatusti juuri oikeanlaista. Myös itse (jo toista kertaa) syömässäni hampurilaisessa ollut Black Angus -häränliha oli australialaista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.