keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Voimaa voimalaitoksesta

Elokuuta ja Flow:ssa vihdoin Kraftwerkin näkemistä odotellessa voi fiilistellä herrojen vanhoja live-esityksiä 70- ja 80-luvuilta. Melko humoristista, ja vaikka musiikki itsessään on tosissaan tehtyä ja keikatkin tarkkaan harkittuja, tuskin miehet itsekään näitä esiintymisiä liian vakavasti ovat tehneet :)

Suvilahteen Kraftwerk siis tuo 3D-shownsa, ja festivaalivieraille jaetaan 3D-lasit tätä spektaakkelia varten. Olen katsellut jonkin verran näitä sarjan esityksiä YouTubesta, mutta eihän niistä tietenkään kaikkea saa irti ilman sitä 3D:tä. Varsin kiinnostavalta kuitenkin vaikuttaa.

Mulla on tavallaan ristiriitaiset tunteet tuosta esityksestä, sillä esiintymispaikkaa ei ole vielä ilmoitettu, ja tän kokoluokan bändi varmastikin esiintyy päälavalla. Tiloista kuitenkin Voimala jo nimensä ja historiansakin puolesta sopisi ehdottomasti esiintymispaikaksi parhaiten. Toisaalta mikäli show esitettäisiin siellä, tilaan ei kovin paljon yleisöä mahtuisi, ja itsekin joutuisi varmasti menemään paikalle monta tuntia etukäteen. Eli tällä kertaa taidan kuitenkin toivoa, että show nähdään ulkosalla.

Aiemminkin on tietysti monenlaista konemusiikkia tarjolla, tuoreeltaan heti perjantaina jälleen Lionheart Recordsin järjestämä Sähköä-klubi, tällä kertaa Yo-talolla. Olin jo menossa talvella Telakalle tsekkaamaan jo kertaalleen Sähköä-klubilla esiintynyttä Streak and the Ravenia, mutta tuolloin en lopulta onnistunutkaan pääsemään mestoille.

Tällä kertaa kyseisen bändin lisäksi esiintyy vieläkin suurempi suomalaissuosikkini Zebra and Snake, sekä aiemmin Le Corps Mince De Françoise nimellä tunnettu LCMDF. Luvassa on siis varsin kiinnostava keikkailta kesäloman aloitukseksi.

Ps- Flow:hun saapuvan Austran tuorein levy 'Olympia' on aivan hiljattain ilmestynyt Spotifyyn. Tsekkaa ulos! Sieltä löytyy myös niin LCMDF:ää, Zebra and Snakea kuin Streak and the Raveniakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.