lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sound, light, action!

Perjantainen Voice of Finland oli täynnä yllätyksiä. Ensiksi oma ykkössuosikkini Inga putosi skaboista. Toisaalta riski oli ollut jo olemassa pidemmän aikaa, koska Elastisen joukkueen keskinäinen taso on koko ajan ollut kilpailun kovinta. Toisaalta myöskin Ikennan veto eilen oli ylivoimaisesti parhainta koko illassa, vaikka ei mikään monipuolinen laulaja olekaan.

Iken vahvuus on pehmeä ääni, ja biisivalinta oli huikea! Inga ei ehkä aivan päässyt samalle tasolle tällä kertaa, vaikka oli lähes jokaisessa aiemmassa jaksossa ollut vahvempi. Elastisen joukkueesta Tomas pääsi mun mielestäni kaikkein vähiten tasolleen eilen, mutta muut katsojat olivat eri mieltä kuin minä. Lopputulos olisi muutoin voinut olla jotain aivan muuta, Ikennan sijoituksesta en kuitenkaan voi olla pahoillani. Kuvat tähän postaukseen kaappasin Ruutu.fi:stä.Michael Monroen joukkueesta mut viimein viikko sitten vakuuttaneelle Christian Casagrandelle löytyi nappiin mennyt biisivalinta, yksi mun kaikkien aikojen Gunnarien suosikeista. Kuten ohjelmassakin todettiin, Christianin ääntä olisi näkemättä ollut lähes mahdoton erottaa Axl Rosen omasta.

Christian rokkasi! Hän siis ehti nousta omien suosikkilaulajien kärkijoukkoon parin viikon aikana, mutta illan toisena suurena yllätyksenä joutui kuitenkin jättämään kisat Michaelin päätyessä Gary Revel Jr.:n. Ei Garyn vedossakaan mitään vikaa ollut, pidin siitä itse asiassa kohtuullisen paljon, ja mielestäni se oli ensimmäistä kertaa häneltä oikeasti hyvä esitys koko kilpailun aikana.Pari kovinta on nyt kuitenkin poissa, samoin tietysti myös pari keskinkertaista esiintyjää, ja yht'äkkiä kokonaistilanne tasottui huomattavasti semifinaaleita silmällä pitäen. Iskelmällä taidetaan viedä tänä vuonna Voice of Finlandin voitto. Spotifystä löytyy muuten nyt myös kaikki eilisen biisit studioversioina.

Ja viikonloppuhan on täällä, eilen käytiin kaverin kanssa Panchossa jossa on tämän kuun loppuun asti Burgerviikot. Tänään on Hang The DJ! Klubilla, ja sitä ennen näen vihdoin yhden kaikkien aikojen kovimmista kultti-action-pläjäyksistä. Kaverin kanssa kun on nimittäin tarkoitus katsoa Ron "Ridge" Mossin tähdittämä 'Hard Ticket To Hawaii' kultaiselta 80-luvulta. Tätä on odotettu! Vaikka en ole Kauniita ja Rohkeita katsellutkaan, on miehen poistuminen sarjasta huomionosoituksen arvoinen.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuo Ridgen kasarileffa. Pakko nähdä! Enkä siis ole Kauniita ja Rohkeita katsellut kuin lapsena viimeksi, mutta onhan tuo Ridge aika kulttihahmo.

    HTDJ myös ehkä pitkästä aikaa...

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.