lauantai 20. huhtikuuta 2013

Klubikeikalla

Kävin eilen viettämässä kaverin luona alkuiltaa, testailtiin hiukan uutta kameraa, pelattiin Yatzyä ja kuunneltiin musiikkia. Lopuksi kävin fiilistelemässä vielä French Filmsiä Klubilla.

Uusi levy tosiaan ilmestyi vasta reilu pari viikkoa sitten ja jengi ei ehkä vielä ollut löytänyt sen biisejä kunnolla. Vanhat kipaleet saivat kyllä puntteihin vibaa, mutta oli mulla kieltämättä hieman tylsää :) Olin siellä kuitenkin itsekseni, enkä nähnyt edes yhtään tuttua, joten keskityin lähinnä kuvailemaan.

Lämppäribändiksi oli vaihtunut Radical Ninja, alun perin piti olla Razika. Huumorimusiikki on mun mielestäni vaikea osa-alue, ja vaikka poikien punkahtavat biisit ja rokkaava asenne paistoikin läpi, ei yleisö, tai minäkään kyllä kovin lämpöiseksi tullut. Muutenkin keikalla oli ihmeen vähän yleisöä perjantai-illaksi, vaikka tupa alkoikin täyttyä ennen pääesiintyjää. Kuvasaldo puhukoon puolestaan.

Tänään on muuten kansainvälinen Record Store Day. Jos mielessä on ollut jonkin levyn hankinta, käykääpä lempilevykaupoissanne. Ja tutustukaa vaikka uusiinkin, löytöjä on tunnetusti mukava tehdä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.