perjantai 14. kesäkuuta 2013

Viikon kuvat

Tällä viikolla on tullut kaverihengailtua kaupungilla lähes joka päivä, Pelago on toiminut luottovälineenä ja kulkenut hienosti. Parina päivänä tuli istuskeltua Europassa, ja tulipa O'Connellsissakin taas käytyä syömässä maailman parhaita ranskalaisia. Se on jännä, että vaikka oon kymmenissä tai sadoissa paikoissa syönyt elämäni aikana ranskalaiset perunat, niin paikallinen pubi tekee silti ne parhaimmat!

Eilen käytiin myös pitkästä aikaa Nanda Devissä. Otin jo toista kertaa peräjälkeen kasvisruokaa, joka on siellä aivan käsittämättömän hyvää. Tietenkin tykkään muutenkin intialaisesta ruuasta, mutta näiden kertojen jälkeen liharuuan syöminen intialaisessa ravintolassa tuntuu vain turhalta, maut kun tulevat muutenkin mausteista. Lisäksi kasvisruoka on edullisempaakin, ja annokset silti erittäin täyttäviä. Eilenkin pois lähtiessä joutui taas pitelemään mahasta, eikä syynä ollut pelkästään hauska seura :)

Viimeistään se taivaallinen naan-leipä taisi olla viimeinen niitti! Nandassa olen nyt kokeillut maustettuja vihanneksia ja cashewpähkinää kermaisessa yrttikastikkeessa sekä maustettuja vihanneksia kookoskermakastikkeessa, molemmista vahva suositus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.