maanantai 30. tammikuuta 2012

MaanantaiOn taas maanantai, huippu viikonloppu takana ja tylsä arki taas edessä. Onneksi tälläkin viikolla on monenlaista ohjelmaa suunnitelmissa vaikka murheellisten käänteiden vuoksi Pekka Jalavan keikka jäikin muistoksi. Tarkoitus olisi mm. käydä elokuvissa katsomassa tämä uusi elintarviketeollisuuden virittelemistä sudenkuopista kertova suomalaisdokumentti.Kuten blogista on ollut helppo päätellä, en ole kasvissyöjä, eivätkä eettiset syyt vaikuta minuun aivan niin paljon kuin se miten teollisuus yleisesti meitä kuluttajia vedättää lisäineiden ja muiden huijausmuotojen avulla. Olin toki lukenut Eric Schlosserin 'Pikaruokakansan' jo aiemmin, mutta ensimmäinen todellakin silmät avaava teos oli Mats-Eric Nilssonin 'Petos lautasella', jonka luin muutamia vuosia sitten. Jälkimmäinen on itse asiassa yksi niistä keskeneräisistä kirjoista jotka monen muun ohella ovat nyt luvussa uusintakierroksella. Olen myös lukenut hänen tuoreemman kirjansa 'Aitoa ruokaa' joka pureutuu vieläkin tarkemmin lisäaineiden maailmaan.

Olen myös pyrkinyt katsomaan mahdollisimman paljon aiheeseen liittyviä dokumenttielokuvia ja niinpä tämäkin kiinnostaa, erityisesti koska Suomesta ei ole vielä aiemmin mitään tälläistä tullut. Minulle tärkeää on tietää mitä laitan suuhuni.

Nytkään ei ole uutta musiikkia tullut liiemmin kuunneltua. Viikonloppuna ja tänään on iPodissa soinut reilun parinkymmenen vuoden takainen klassikko Primal Screamin 'Screamadelica'.

Eiköhän se tästä lähde, tämäkin viikko käyntiin Säihkyturvan ystävällisellä avustuksella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.