keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kuin siivillä

Hemmetti kun ulkona onkin taas kylmä. Saa kyllä tarkkaan miettiä mitä pukee päälle että tarkenee. Pidän kyllä lumisesta talvesta, mutta lämpimämpi keli ei haittaisi :)

Oikeastaan talvessa on pukeutumisen kannalta kaksi paskamaista puolta. Ensimmäinen on se että ei voi yksinkertaisesti pukeutua kovin tyylikkäästi, koska kerrospukeutuminen ei koskaan ole kovin hienon näköistä. Toinen on se, että sisätiloihin mennessä joutuu riisumaan monta kerrosta että pystyy olemaan. Tulisi jo kevät!

Lähdettiin hakemaan tänään teatterilta lippuja Luolamiehen näytökseen ja tarkoitus oli mennä myös syömään. Lippu tuli hankittua ja matkalla Hookiin käytiin myös äänestämässä toiselle kierrokselle ennakkoon. On ollut suhteellisen hämmentävää seurata, miten paljon vihapuhetta ja negatiivista energiaa Pekka Haaviston pääseminen toiselle kierrokselle on herättänyt. Sosiaalinen media ja internetin keskustelupalstat ovat täynnä toinen toistaan törkeämpää arvostelua. Hämmentävintä on, että ihmisen seksuaalisuus on selvästi noussut näiden vaalien kynnyskysymykseksi. Todellisilla ansioilla ei ole vuonna 2012 mitään merkitystä.Kuten aiemmin olen kertonut, ehdin tavallaan jäädä jo koukkuun Sticky Wingersin siipiin ja tunsin pakottavaa tarvetta hakea synninpäästöä Kapteeni Koukun ravintolalta, sillä olin pettänyt täysin vanhan kantapaikkani. Ruoka oli mitä loistavinta, itse otin 18 siipeä medium-kastikkeella ja valkosipulidipillä, toinen annos oli South Western.

Myönnän edelleen että näiden kahden paikan välillä on vaikea tehdä absoluuttista vertailua sillä molemmat ovat todella hyviä siipipaikkoja. Ehkä valitseminen onkin turhaa, enemmän hyvää ei voi olla pahasta :)

Vielä pitäisi käydä lunastamassa Pekka Jalavan show-liput.

1 kommentti:

  1. Eipä ehditty lunastaa Pekan lippuja... levätköön rauhassa. Kova shokki on!

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012012615127878_uu.shtml

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.