keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Blogin täytettä, politiikkaa ja propagandaa

Tällä viikolla blogin päivittäminen on ollut hieman vaisumpaa, sillä en ole tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin kotitöitä iltaisin. Ei ole siis liiemmin ollut kerrottavaa kun elämä on ollut suhteellisen tylsää, eikä ole nytkään mutta jotain sentään :)

Kun on viikkokausia menossa ja etenkin aika vähän kotona, töitä kertyy. Maanantaina pesin pyykkiä ja sain vasta alta ripustettua ja viikattua edellisen pyykkikerran puhtaat vaatteet kaappiin. Siitä kerrastakin ehti pari viikkoa vierähtää, onneksi on vaatteita että eivät pääse loppumaan! Eilen sitten sain imuroitua.

Hyviä musiikkilöytöjäkin on taas tullut vastaan. Tai löydöistä ei sinänsä voida puhua täysipainoisesti, koska kyseessä on pelkkiä remiksejä, mutta jo aiemminkin vuoden 2011 musiikkikatsauksessa mainitsemani Tensnake vakuutti taas Friendly Fires miksauksellaan.Lisäksi toinenkin biisi oli Friendly Firesia, Hawaiian Air samalta mahtavalta 'Pala' levyltä. Tässä miksauksessa on hauskasti yhdistelty 90-luvun jungle ja drum'n'bass elementtejä nykypäivän tanssilattiasaundiin.Muuten ei ole suuremmin uutta musiikkia tullut kuunneltua, iPodissakin on lähinnä soinut M83 viime päivinä.

Huomenna ajattelin käydä mahdollisesti ennakkoäänestämässä presidentinvaaleissa sekä varailemaan Tukholman matkaa Siljalta. Minulla on vielä käyttämättä joululahjaksi saamani risteilylahjakortti, mutta ikävä kyllä netistä ei pysty varaamaan matkoja joissa lisämaksut maksetaan bonuksilla. Tahdon ehdottomasti paremman hyttiluokan kuin lahjakortin perus B-hytti, ja koska matkapisteitä on hurumycket, kannattaa niitä tälläisessä tilanteessa myös käyttää. Vaikka jonnekin olisi tarkoitus lähteä pääsiäisenäkin niin lyhyemmälle matkalle olisi kiva päästä jo tässä välissä.

Tunnustan mielelläni että aion äänestää Pekka Haavistoa vaaleissa. Mielestäni hän on ylivoimaisesti edustavin presidenttiehdokas, ja kuitenkin edustaa eniten myös omia arvojani.


Olen aina tähän saakka äänestänyt kaikissa niissä vaaleissa Vihreitä, jolloin se on ollut mahdollista enkä koe tarpeelliseksi nytkään kääntää takkiani. Paavo Arhinmäki olisi periaatteessa ollut vahva tulevaisuuden tekijä Suomelle (ei tosin vielä näissä vaaleissa), mutta mies jonka tukijoukoista löytyy Teemu Mäki, ei tule minun ääntäni saamaan.

2 kommenttia:

  1. Toi Teemu Mäki-juttu on paha: toisaalta hän teki surullisenkuuluisan kissajuttunsa, mutta kuten Paavo A. sanoi, siitä on kuitenkin yli 20 v. aikaa ja mies on muuten hyvin ansioitunut kuvataiteen saralla. Paavon mielestä ihmisen pitää myös jossain vaiheessa saada anteeksi tekonsa, eikä kärsiä yli elinkautista siitä.

    VastaaPoista
  2. Tiedän että siitä on aikaa paljon, mutta yksinkertaisesti moista tekoa ei pysty minkään taiteen keinoin selittämään. Teemun ansiot nykypäivänä tai sen jälkeen eivät kiinnosta, ainoastaan Paavolle tämän voi varmasti myöhemmin katsoa sormien lävitse koska ei kuitenkaan ole ollut mitenkään tekemisissä asian kanssa.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.