keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Herkkuja ja sielunruokaa

Sain päivällä linkin Facebookin kautta mielenkiintoiselle sivulle. Kyseessä oli argentiinalaisen valokuvaaja Irina Werningin kotisivu jolta löytyvät kuvasarjat 'Back To The Future 1 & 2'.

Hienoilla valokuvilla on onnistuessaan minuun pysäyttävä vaikutus ja jälleen kerran jouduin hämmennyksen valtaan. Kyseisten kuvien nykytilanne on rekonstruoitu muistuttamaan saman henkilön lapsuudenkuvaa vähintään n. 15-20 vuotta myöhemmin, osa vielä pidemmän ajan kuluttua. Näihin on selvästi nähty vaivaa ja idea on huikea. Suosittelen katsomaan yllä olevat linkit ajan kanssa. Viimeksi näin paljon minua ovat sykähdyttäneet Sergei Mikhailovich Prokudin-Gorskiin valokuvat yli sadan vuoden takaa sekä Aikamatka.net sivusto.

Töitten jälkeen lähdin kaverille lettuja paistelemaan ja katsomaan herttaista hauvavauvaa. Välillä on mukava ihan vain viettää rauhallista koti-iltaa hyvän ruuan, musiikin ja aktiviteettien parissa. Pelailtiin tietenkin Yatzyä ennen lettujen syöntiä.Olen aina viihtynyt kyseisen kaverin luona, sillä siellä hengailu on myös tae hyvästä musiikista. Kyseessä on sama kaveri joka perehdytti mut The Chameleonsiin, josta kerroin aiemmin. Tänään soi mm. The Curen 'The Head On The Door', Kitchens Of Distinctionin 'Strange Free World' ja Talk Talkin 'The Colour Of Spring'. Myös Comsat Angelsia tuli kuunneltua, mutta sitä ei löydy Spotifystä.

Nyt vielä tekemään tonnikalasalaatti huomiseksi evääksi ja sitten nukkumaan. Krooh. Tänään tuli ajettua osa uusista vaatteista sisään. Tälläistä tällä kertaa...Paita: Topman
Housut: Topman
Kengät: Converse

5 kommenttia:

 1. Nom.

  Olis tosin ehkä ihan journalistisen rehellisyyden nimissä pitänyt ottaa sittenkin kuva myös niistä letuista, jotka EI onnistunu. :>

  VastaaPoista
 2. Voi nam! Oliko mansikka vai vadelmahillo nyt sitte? :P Olis ollu kiva nähdä kuva hauvavauvasta!

  VastaaPoista
 3. Martta: Pois se meistä, eihän me ikinä epäonnistuta :P Mä muuten sain kuittia jo Facebookissa että nuo ei ole räiskäleitä vaan lettuja, kun alun perin olin aikonut lähteä räiskäleitä paistelemaan :) Tarkkoja porkkanoita.

  Henna: oli mansikka, mutta oli hyvää italialaista luomumansikkahilloa. Mites teidän luumutorttu, munalla? Ja ikävä kyllä en tohtinut kuvata hauvavauvaa, kun ei ole oma :)

  VastaaPoista
 4. Meidän tortut onnistui hyvin kun sain sen munan! Muuten olis käynyt huonosti :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.