lauantai 27. joulukuuta 2014

Omia biisejä vihdoin Spotifyssä!

Kuten kerroin aiemmin, oli itsenäisyyspäivän studioviikonloppu menestyksekäs musiikkihommien suhteen. Suunniteltiin hieman tulevaisuutta, perustettiin Soundcloud -tili ja tehtiin uutta matskuakin.

Tosiasiahan on, että meillä on jo entuudestaan varastossa vuosien takaa julkaisematonta materiaalia, joka vain odottaa oikeaa hetkeä. Kaikkea ei ole tosin masteroitu, vaikka biisit ovat vähintäänkin viisi vuotta vanhoja. Mitä Nervous+Anxiousin tulevaisuuteen tulee, oli tärkeää saada myös vanhat omakustanteet ulos digitaalisessa muodossa, sillä virallisessa levityksessä ne eivät ole koskaan aiemmin olleet muuten kuin vinyylinä.

Jouluna vihdoin edettiin siihen pisteeseen, että ensimmäinen omakustanteemme, 'Panic Disorder EP' vuodelta 2007 saatiin ulos, ja löytyy nyt kaikista tärkeimmistä digitaalisista nettikaupoista. Sen lisäksi levyä pääsee diggailemaan myöskin Spotifyn kautta, joten ei muuta kuin korvat hörölle. Myös seuraava EP tullaan julkaisemaan jossakin vaiheessa samalla kaavalla, ainakin ennen uusien biisien julkaisemista. Vinyyli ei tällä hetkellä kuitenkaan ole enää itsellemme ajankohtainen julkaisuformaatti, siitäkin huolimatta että vuosi on maailmanlaajuisesti ollut ensimmäinen huippuvuosi levymyynnillisesti sitten vuoden 1996!


6 kommenttia:

 1. Hui, en tiennykkää että teet omaa musaa, hienoo :)
  Kävin kuuntelemassa noita biisejä, toimivan kuulosta! Vaikken tällaisesta musiikista kauheesti tiedäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastaan aiemmin tein. Blogia kirjoitellessa en olekaan tehnyt, tai lähes viiteen vuoteen, mutta sitä ennen kyllä reilu parikymmentä vuotta.

   Mutta nyt siis yritys palata näihin kuvioihin uudestaan, ainakin tän yhden projektin kanssa.

   Poista
  2. Okei, no mä jo ajattelinkin, että oonko oikeasti niin hölmö että en ois aikaisemmin tajunnu jos vaikka olisitkin kertonu asiasta :P Tai voihan olla että mulla sillon tällön joku postaus on mennytkin ohi, mutta mutta :)
   Ei muuta ku tsemppiä projektin kanssa, toivottavasti työ tuottaa hedelmää!

   Poista
  3. Varmaankin vain sivuten jossain välissä, mutta ihan blogin historian ensimmäisessä postauksessa ainakin olen maininnut siitä. Siellä on myös linkki joihinkin ihan soolona tekemiini biiseihin, myös muutama trance sen linkin lopussa :)

   http://indiemode.blogspot.fi/2011/11/se-ensi-askel.html

   Poista
  4. No niinpäs onkin :)
   Ja nyt intouduin selailemaan muitakin sun vanhimpia merkintöjä, no, onneks on vapaapäivä ja aikaa ;)

   Poista
  5. Hehee, jos ei oo parempaa tekemistä ;)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.