tiistai 2. joulukuuta 2014

Hardcore you know the score!

Viime aikoina olen hakenut inspiraatiota pitkästä aikaa vanhoista 90-luvun raveklassikoista. Syynä tähän on se, että tulevana viikonloppuna mun luokse tulee viikonloppua viettämään vanha frendi, kenen kanssa tehtiin joitakin vuosia sitten tuota yhtä musiikkiproggista, Nervous+Anxiousia, josta olen joskus maininnutkin.

Hommat tyssäs vajaa viisi vuotta pääasiassa kuitenkin siihen, että multa hajos kovalevy, ja iso osa musiikin tuottamiseen tarvittavaa materiaalia ja ohjelmistoa meni sen sileän tien. Enkä ole ennen tätä vuotta kyllä edes ajatellut kauhean vakavissani palata tekemään musiikkia. Mutta viime kuukausina kuitenkin ensimmäistä kertaa on tullut sellainen fiilis, että jotain olis kiva taas tehdä. Ja koska N+A kumartaa tyylillisesti erityisen vahvasti juuri tuonne 90-luvun alun, lähinnä brittisaundiin, on vanhan musiikin fiilistely paikallaan jo etukäteen.

Suurin osa näistä biiseistähän ei ole sitä tyyliä, mitä itse on tullut tehtyä, mutta osa taas on, ja toisissa on ainakin viitteitä tälläisiinkin kuultavissa. Kovin suuria odotuksia saati paineita en viikonlopulle ole laittamassa, eihän mulla ole edes juuri mitään ohjelmia asennettuna, mutta varovaisesti voisi tästä aloittaa. Se on kuitenkin varmaa, että giniä ja olutta studioviikonloppuun kuuluu, se on aina ollut osa näitä meidän biisintekosessioita :)

Huom! Tuosta Ultra-Sonicin 'Annihilating Rhythm':istä parempi, ja se mun lempiversioni löytyy tästä linkistä, mutta juuri tätä versiota ei pystynyt upottamaan postaukseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.