keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Florence and the Machine Flow Festivalille

Tänään julkaistiin jo ensimmäiset artistikiinnitykset ensi vuoden Flow Festivaleille. Itseänihän aikainen ajankohta ei haittaa, sillä hankin lippuni jo syyskuussa. Sen lisäksi, että onnistuin tuon megahalvan ennakkolipun tuolloin saamaan, olivat liput myös muille hyvissä ajoin liikkeellä olleille saatavissa 135 euron tarjoushintaan ennen tätä aamua. Nyt kun ensimmäiset julkistukset on tehty, nousi lippujen hinta 159 euroon. Siinä mielessä tuo oma 60€ alennus oli todella kova säästö.

Wincave -blogissa, kuten muuallakin netissä esiintyjäveikkaus kävi kuumana jo eilen, sillä aika moni Flow'ssa nähty artisti on aiemminkin esiintynyt myös samoihin aikoihin Göteborgin Way Out Westissä, sekä Oslon Øyafestivalenissa. Ja kyllähän noista aika moni kohdilleen menikin.

Yksikään noista ensimmäisistä nimistä ei silti ollut mitään todella päräyttävää, mutta kyllähän Florence and the Machine nyt ehdottomasti pitää päästä näkemään päälavalla, samoin Todd Terjen livesetti kiinnostaa jonkin verran. Florence Welchin tähdittämän bändin musiikkia kun kuuntelee oikein mielellään, vaikka se ei samanlaista vaikutusta olekaan muhun tehnyt, kuin moneen muuhun. Esimakua Terjen livestä saatiin taas jo viime kesän Øyan keikan jälkeen, kun festariesitys oli hetken verran nähtävissä hd-laatuisena Norjan yleisradion NRK:n sivulla. Harmillisesti tuo laadukkaampi versio on jo poistunut katselusta, mutta se on myös huonompilaatuisena nähtävissä YouTubesta (alla).

Muita jonkin verran mielenkiintoa herättäviä artisteja voisivat olla Future Islands, Major Lazer ja Flying Lotus, mutta näistä jokainen on kuitenkin helposti korvattavissa, mikäli samaan aikaan esiintyy jotakin vielä kiinnostavampaa. Luotan kuitenkin vahvasti siihen, että ensi kesään mennessä aika monta vieläkin kovempaa kiinnitystä tullaan näkemään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.