maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sääkatsaus

Sääennuste on muuttunut, ei tosin huonomnpaan :) Kuten aiemmassa lomapostauksessa linkitin, joka päivälle lisäasteita on tässä viikonlopun aikana tullut vähintään +2 ja esimerkiksi keskiviikolle lupaa +35 ja torstaille +36. Se on koko lailla kuuma!Se tarkoittaa väistämättömästi shortsipakkoa. Mä en ole lainkaan shortsien ystävä, mun mielestä lähes kaikki shortsit ovat tyylittömiä eivätkä ne muutenkaan sovi mulle. Jos taas puhutaan capreista, ei niiden hyöty ole edes merkittävä verrattuna pitkiin housuihin ja caprit miehellä... no, jääköön sanomatta.

Niinpä joudun todennäköisesti kulkemaan yllä olevan kuvan kaltaisessa asussa siitä piittaamatta, miltä näytän. Käytännöllisyys menee muun edelle kun lämpötilat nousevat yli kolmenkymmenen.Päivän asuna toimii variaatio yllä olevasta asusta, kuvan asu on eiliseltä. Päällä tänäänkin samat uudet H&M:n farkut, kirpparilta löytämäni diy-farkkuliivi ja UFF:in merimieslakki, vain t-paita vaihtuu :)

Pikkuveljeni joka on käymässä Ruotsista täällä, tulee vielä piipahtamaan mun luona päivällä. Lisäksi näen vielä illalla kaveria jota en ole nähnyt viime vuoden jälkeen. Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.