maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevätvaatteet osa 1

Tänään UPS toi työpaikalleni ensimmäisen kevätvaatetilaukseni jonka tein viime viikolla. Nämä ehtivät tulla alle viikossa Hollannista Forever21:lta, kun vielä odottelen toista pakettia Englannista Topmanilta jonka tilasin päivää aiemmin.Kaikki tuotteet olivat tietenkin alehintaisia, ja tuo raitapaita oli syy miksi ylipäänsä pistin tilauksen vetämään. Puoleen hintaan paita, alle 8 euroa. Ilmeisesti meriteema alkaa oleen jo vähän elähtänyt tänä vuonna koska raitaa ei uusissa malleissa näy ja vanhat myydään alennuksella, mutta mua se ei haittaa koska pidän raidoista.

Ja olishan se ollut tuhlausta maksaa kiinteät postikulut vain yhdestä paidasta, joten ostoskoriin tiensä löysi myös tämä pilkkahintainen keinonahkatakki. Ruskeaa nahkarotsia mulla ei vielä ollutkaan, joten ihan mukava löytö vaihtoehtoiseksi kevättakiksi. Hintaa oli alle 15 euroa. Takkiin kuuluu myös vetoketjulla kiinnitettävä collegehuppu, jonka otin itse pois käytöstä mutta hyvähän se on varalla olla, jos haluaa hieman muokata asua erilaiseksi.Lisäksi tilaukseen lähti vielä yksi musta-harmaaraidallinen pipo parilla eurolla, mutta siitä en ottanut kuitenkaan kuvaa.

Nyt vielä jään odottelemaan että se kaikkein tärkein, eli Topmanin tilaukseni saapuu ja pääsen hakemaan samalla kertaa postista kaksi pakettia. Toinen oma tilaukseni ja toinen siellä jo odotteleva pieni naistenpäivän lahja Hannalle. Niistä myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.