tiistai 21. helmikuuta 2017

Auraalista kauneutta talven keskellä

Pieni päivitys täälläkin, että elossa vielä ollaan :) Konepajan Bruno sai vielä lisäaikaa, kiitos kaikkien asiaan panostaneiden. Editoin jo aiemmin tuohon edelliseen postaukseen ratkaisusta.

Nyt halusin ihan vain jakaa nämä loistavat biisit, joihin olen juuri (vasta) törmännyt. Asialla on yksi uusi mutta sitäkin kovempi tuttavuus artistina, brittiläinen dj Luke Beavon alias LSB, nyt jo vanha tekijä drum'n'bass piireistä, pitkän uran MC:nä tehnyt MC DRS eli Delroy Pottinger, sekä vanha suosikki, tässäkin blogissa jo aiemmin mainittu hollantilainen Teije van Vliet a.k.a. Lenzman. Bonuksena vielä edellä mainitun herran äärimmäisen kova remix Konny Konin ja Tyler Daleyn tuoreen Children of Zeus projektin kappaleesta. Ei voi muuta sanoa, kuin että rumpubassolla potkii edelleen kovaa. Kun tämän luokan uudet sekä vanhat artistit pitävät huolen siitä, että genre pysyy vakuuttavana ja silti freesinä.

LSB:ltä on ilmestynyt debyyttilevy 'Content' viime vuonna, ja Lenzmanilta uunituore albumi 'Earth Tones' aivan hiljattain. Molemmat löytyvät Spotifystä.

Tässä voisi olla sopiva hetki mainostaa myös tätä omaa Youtube -kanavaani, jonka perustin jo vuosi sitten. Keräsin sinne kaikki kappaleet, joita teimme 90-luvulla eri kokoonpanoilla ystäväni DJ Nasleyn kanssa. Biisejä kanavalla on eri projektinimillä yhteensä toistasataa, joista suurin osa on kuulunut tuolloin keikkarepertuaariimme. Mukana ovat myös kaikki MoonTV:tä varten tekemämme taustamusiikit. Tuotannon tekninen toteutus on toki ollut kovin eri luokkaa silloin, joten toivon, että niitä ei kukaan edes lähde vertaamaan näihin seuraaviin nykypäivänä tuotettuihin kappaleisiin. Biiseillä kun on kuitenkin ikäeroa vähintään 15-20 vuotta :)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.