torstai 12. syyskuuta 2013

Indielauantai

Voisin olla jo siitä riemuissani, että tulevana lauantaina O'Hara'sin alakerrassa esiintyy ehdottomasti yksi suomalaisista lempibändeistäni, Big Wave Riders. Ja etenkin syytä riemuun on, sillä en kesällä voinut katsoa keikkaa loppuun Valoa Popupissakaan. Keikkapaikkana O'Hara's on todella pieni. Baari se ei ole, ennemminkin pubi, mutta alakerrassa on enemmän tilaa ja autenttista kellarifiilistä. Voisin kuvitella, että näin intiimissä tilassa on keikan aikaan samaa fiilistä kuin vaikkapa Doriksessa.Kuitenkin jopa enemmän olen innoissani illan toisesta artistista, johon tämän keikan myötä vasta ensi kertaa tutustuin. Kovin montaa virolaista bändiä en ole elämäni aikana kuullut, mutta näinkin lyhyen tutustumisen jälkeen pystyn vuolaasti kehumaan illan avaavaa Tallinn Daggersia niistä parhaaksi.

Bändi ei todellakaan ole tuore tapaus, vaikka itselleni uusi löytö onkin. Tallinnan Tikareita löytyy jonkin verran myös Spotifystä, mm. uuni tuore 'Highwire Artists' single ja 'Fm Transmission' ep viime vuodelta.Vielä enemmän biisejä löytyy YouTubesta. Saundillisesti bändi on muuttanut linjaansa parissa vuodessa melkoisesti. Nykytyyli liikkuu ehkä lähemänä French Filmsin indierockia, kuin Big Wave Ridersin klubipoppista, mutta yhtä lailla bändi vakuuttaa saundillaan. Vanhemmat konemaisemmat biisit taas muistuttavat yllättävän paljon I Was A Teenage Satan Worshipperiä. Niin tai näin, en voi valittaa :)

Keikka on myöskin ilmainen, ja O'Hara'sista löytyy mainio juomavalikoima. Ennustan siis loistavaa keikkailtaa, kyllä, olen pähkinöinä! Ennen Tampereen keikkaa molemmat bändit on mahdollista bongata Helsingissä ja Turussa - torstaina Henry's Pubissa ja perjantaina Dynamossa. Ainoa mikä voisi mun keikkahalut vesittää, on flunssa. Toivottavasti se vain ei ota jalansijaa, vähän sellainen pelko tässä on.

Tähän loppuun vielä timmi pläjäys etelänaapurin poikien tuotannosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.