sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Simaa ja muikkuja

Laukontorilla oli tänä viikonloppuna kalamarkkinat, lähdin sinne. Yleensä traditiona on ollut syödä muikkuannos, mutta muutaman kerran olen välissä haksahtanut kalalautaseen.

Tällä kertaa valinta oli kuitenkin selvä, Kahvila Epilän pisteestä mukaan tarttui rove neulamuikkuja valkosipulikastikkeella. Paikka valikoitui siksi että serkun kaveri oli siellä myymässä.





Muikkujen jälkeen käppäiltiin Sokokselle josta ostin ainekset simaa varten, tai no, fariinisokeri oli (ylläri ylläri) loppu, samoin Stockmannilta, mutta onneksi lähi-Sale pelasti. Kotitekoinen sima on niin hyvää.

Kahdeksan litran satsi on nyt käymässä ämpärissä, tuskin maltan odottaa kun pääsen maistamaan!

2 kommenttia:

  1. Simaan laittaisin vielä lisäksi appelsiinia, ai että on NAM :)

    VastaaPoista
  2. Eipä tullu mieleen, koskaan kuullutkaan :) Mut kyllä se perinteinen simakin ihan hyvää on.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.